Allergener
Der findes allergener i en lang række fødevarer.
Se listen nedenfor.
Som udgangspunkt er der allergener i alle vores menuer. Skulle I have spørgsmål herom eller ønsker en allergenefri menu, er I velkommen til at kontakte os.
Glutenholdige kornprodukter
(hvede, rug, byg, havre, spelt, kamut eller hybridiserede stammer heraf) og produkter på basis heraf
Krebsdyr og produkter på basis heraf
Fisk og produkter på basis heraf
Bløddyr og produkter på basis heraf
Jordnødder og produkter på basis heraf
Soja og produkter på basis heraf
Mælk og produkter på basis heraf (herunder laktose)
Nødder (mandler, hasselnødder, valnødder, akajonnødder, pekannødder, paranødder, pistacienødder, queenslandnødder) og produkter på basis heraf
Selleri og produkter på basis heraf
Sennep og produkter på basis heraf
Sesamfrø og produkter på basis heraf
Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg / kg eller 10 mg / liter udtrykt som SO2
Lupin og produkter på basis heraf
Æg og produkter på basis heraf