Tapas og receptionsbuffet

Her har I muligheden for at komponere netop det bord med smagsvarianter, I har mest lyst til. Fisk? Kød? Brød? Grønt? Sødt? Alle de små retter kan tilsammen skabe en skøn symfoni af smagsoplevelser hentet i både det danske og udenlandske køkken. Tapas egner sig til stående arrangementer.
Minimum 30 kuverter.

Vælg minimum 6 slags:

  1. Boghvedepandekager med røget laksetatar
  2. Skive af lakseroulade
  3. Sesamstegt laks vent i teriyakisauce
  4. Chilimarinerede tigerrejer på pind med aioli
  5. Grønsagssticks med tomatsalsa og svampecreme
  6. Minicroissant med rejesalat eller skinkesalat
  7. Lille shotglas med kold ærtesuppe og rugbrødscroutons
  8. Kyllingesticks
  9. Bruschetta med pesto, serranoskinke og mozzarella
  10. Bruschetta med pesto, tomat og mozzarella
  11. Bruschetta med rucolapesto og gratineret gedeost
  12. Sprød hvidløgsbrød med ærtepure og serranoskinke
  13. Canapé med rejer
  14. Canapé med paté og cornichon
  15. Røget dyrekølle med melon
  16. Ristet kammusling med balsamicoglase
  17. Minisandwich med fyld efter eget valg
  18. Fransk olivenflutes med røget laks
  19. Fransk olivenflutes med hellefisk
  20. Fransk olivenflutes med serranoskinke
  21. Variation af ostepinde med frisk frugt
  22. Créme brulee med sprød top
  23. Chokoladekage med jordbærtop
  24. Chokoladekurv med hindbærmousse
  25. Chokoladekurv med chokolademousse
  26. Petit four
6 slags kr. 135
8 slags kr. 165
10 slags kr. 195
12 slags kr. 225