Klassisk 3-retters menu

Her præsenterer vi et dejligt udvalg af de klassiske retter, som vi alle kender og holder af. Alle retterne er tilberedt med respekt for deres historier og tilsat et solidt håndværk. Her kan I vælge, om I ønsker en, to eller tre retter, og I kan sammensætte disse klassikere, som I ønsker.
Der er mange kombinationsmuligheder. Her finder I nogle af dem. Fortæl os gerne hvad I ellers kunne tænke jer. Så laver vi det.

Forretter

  1. Dampet fiskefilet Maison med rejer, æg, asparges, kaviar og sauce verté
  2. Klassisk rejecocktail med dressing
  3. Tarteletter med høns i asparges
  4. Hønsesalat med sprød bacon på ananasring
  5. Alle forretter leveres med hjembagt brød

Hovedretter

  1. Gammeldags oksesteg med gulerødder, bønner, glaserede perleløg, hvide kartofler, skysauce samt surt og sødt
  2. Kalvesteg stegt som vildt med hvide- og brunede kartofler, fugleredder med waldorfsalat, vildtsauce samt surt og sødt
  3. Svinekam med sprød svær, svedsker, rødkål, halvt æble med gelé, hvide- og brunede kartofler og sovs
  4. Helstegt oksehøjreb med bønner Bonne Femme, ristede svampe og druer, krydderstegte kartofler og rødvinssauce.

Desserter

  1. Hjemmelavet islagkage med chokolade, marcipan og frisk frugt
  2. Citron- eller appelsinfromage
  3. Chokoladekage med friske frugter og rørt is
  4. Grand marniersouffle med hindbærsirup og friske frugter
Pris pr. kuvert ved 1 ret kr. 145
Pris pr. kuvert ved 2 retter kr. 185
Pris pr. kuvert ved 3 retter kr. 220