Solide retter

Solide retter eller herreretter: Her præsenterer vi de klassiske danske retter lavet med et solidt håndværk, og hvor vi har brugt alt den tid det kræver for at udvinde den gode smag.
Når hverdagen skal kryderes med mad ude fra. Når familien, vennerne, kortklubben, foreningen, bestyrelsen eller kollegaerne mødes – uformelt eller højtidligt.

Mulige retter:

Halv grydestegt kylling med hvide kartofler, skysauce og surt kr. 125
Krydderstegt kyllingebryst i karrysauce med grønsager og ris kr. 125
Mørbradbøf med champignons a la creme med ristede kartofler, surt, salat og dressing kr. 145
Kotelet i fad med ristede kartofler, salat og dressing kr. 125
Stegt flæsk med persillesauce, hvide kartofler og rødbeder kr. 155
Barbecuegrillben med coleslaw, salat og dressing, bagekartoffel og aioli kr. 165
Gule ærter med pølse, kogt flæsk, rødbeder, sennep og rugbrød kr. 145
Lasagne med salat og dressing og hjembagt brød kr. 125
Dansk bøf med bløde løg, hvide kartofler, pandesauce og rødbeder kr. 125
Karbonader med stuvede ærter og gulerødder kr. 125
Wienerschnitzel af kalv med garniture, pommes saute, ærter og skysauce kr. 165
Boeuf stroganoff med kartoffelmos og rødbeder kr. 185