Solide retter

Solide retter eller herreretter: Her præsenterer vi de klassiske danske retter lavet med et solidt håndværk, og hvor vi har brugt alt den tid det kræver for at udvinde den gode smag.
Når hverdagen skal kryderes med mad ude fra. Når familien, vennerne, kortklubben, foreningen, bestyrelsen eller kollegaerne mødes – uformelt eller højtidligt.

Mulige retter:

Halv grydestegt kylling med hvide kartofler, skysauce og surt kr. 85
Krydderstegt kyllingebryst i karrysauce med grønsager og ris kr. 85
Mørbradbøf med champignons a la creme med ristede kartofler, surt, salat og dressing kr. 115
Kotelet i fad med ristede kartofler, salat og dressing kr. 95
Stegt flæske med persillesauce, hvide kartofler og rødbeder kr. 125
Barbecuegrillben med coleslaw, salat og dressing, bagekartoffel og aioli kr. 135
Gule ærter med pølse, kogt flæsk, rødbeder, sennep og rugbrød kr. 95
Lasagne med salat og dressing og hjembagt brød kr. 78
Dansk bøf med bløde løg, hvide kartofler, pandesauce og rødbeder kr. 95
Wienersnitsel af kalv med garniture, pommes saute, ærter og skysauce kr. 135
Boeuf stroganoff med kartoffelmos og rødbeder kr. 135