Solide retter eller herreretter: Her præsenterer vi de klassiske danske retter lavet med et solidt håndværk, og hvor vi har brugt alt den tid det kræver for at udvinde den gode smag.
Når hverdagen skal kryderes med mad ude fra. Når familien, vennerne, kortklubben, foreningen, bestyrelsen eller kollegaerne mødes – uformelt eller højtidligt.
Mulige retter:
Halv grydestegt kylling med hvide kartofler, skysauce og surt | kr. 125 |
Krydderstegt kyllingebryst i karrysauce med grønsager og ris | kr. 125 |
Mørbradbøf med champignons a la creme med ristede kartofler, surt, salat og dressing | kr. 145 |
Kotelet i fad med ristede kartofler, salat og dressing | kr. 125 |
Stegt flæsk med persillesauce, hvide kartofler og rødbeder | kr. 155 |
Barbecuegrillben med coleslaw, salat og dressing, bagekartoffel og aioli | kr. 165 |
Gule ærter med pølse, kogt flæsk, rødbeder, sennep og rugbrød | kr. 145 |
Lasagne med salat og dressing og hjembagt brød | kr. 125 |
Dansk bøf med bløde løg, hvide kartofler, pandesauce og rødbeder | kr. 125 |
Karbonader med stuvede ærter og gulerødder | kr. 125 |
Wienerschnitzel af kalv med garniture, pommes saute, ærter og skysauce | kr. 165 |
Boeuf stroganoff med kartoffelmos og rødbeder | kr. 185 |